Returer och Byten

Om du inte är nöjd med din produkt har du alltid möjlighet att returnera din vara inom 30 dagar efter det att du har mottagit ditt paket. Du kommer att få full återbetalning för dina varor, exklusive fraktavgifter. Returer som är skadade godtas ej och skickas därför tillbaka till kunden eller vägras återbetalning. Observera att vi inte tar emot paket som sänds mot efterkrav.
 
SÅ RETURNERAR DU DIN VARA

  • Kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och skriv att du önskar göra en retur. Vi kommer därefter att skicka vårt returformulär till dig på mail. Fyll i returformuläret och skicka tillbaka till oss på mail.
  • Packa dina varor i lämplig förpackning (tänk på miljön och återanvänd gärna våra förpackningar om det är möjligt).
  • Skicka paketet till:   GLORIA.nu Warehouse (all information finns på returformuläret) Köparen står för returfrakten om det inte är en reklamation. Tänk på att GLORIA.nu inte ansvarar för returer, så skicka rekommenderat för att vara säker på att paketet kommer fram till oss.
  • Så fort dina varor kommer tillbaka till oss så kontaktar vi dig och bekräftar din retur/reklamation och löser eventuell återbetalning / ny vara.

Återbetalningen kommer att göras inom få dagar, till det betalkort som du använde för ordern.
 
REKLAMATION

Om du får en skadad eller defekt vara, kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. GLORIA.nu betalar naturligtvis eventuella extra kostnader vid frakt av felaktig vara.
Om du har några frågor angående ditt köp eller beställning vänligen kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Logga in

Skapa ett konto