Köpvillkor & Frakt

Fraktkostnader:

På GLORIA.nu har vi alltid samma låga fraktkostnad på 99:- SEK. Vi skickar allt med DHL Parcell Connect som försäkrade paket som kan spåras via Track & Trace på DHL´s hemsida, och du har möjlighet att få innehållet ersatt om något skulle hända under leveransen.

Leverans till Danmark kostar 129:- SEK och skickas med DHL Parcell Connect. 

Leveranstid:

Vi har som målsättning att expediera ordern senast dagen efter att vi fått den. Leveranser skickas dock senast 3 arbetsdagar efter beställning. Önskar du ett speciellt leveransdatum är du välkommen att skriva det i kommentarsfältet eller kontakta oss för att vara säker på snabb leverans.

Ångerrätt:

Ångerrätten gäller i 14 dagar från det att du som köpare mottagit varan. Om du vill ångra köpet så returnerar du varan i väsentligt oförändrat skick, så får du tillbaka det du betalat för den. Köparen betalar returfrakten. Kontakta oss och vi skickar information och returadress.
När varan kommit i retur och är godkänd, betalas varupriset tillbaka till ditt konto (samma konto som du betalat med) inom några dagar. Observera att vi inte tar emot paket som sänds mot efterkrav.
 
Varor, som önskas utbytta mot andra varor, kommer att bytas ut när vi får dina returvaror, om det är en lagervara. Kostnaden för returvaror av denna typ kommer att debiteras dig.

Reklamation och varureturnering

Vid fel, bristande eller ev. uteblivna leveranser ber vi dig kontakta:Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller använd vårt kontaktformulär.

Allmänt

Vi förbehåller oss för eventuella tryckfel, prisändringar, slutsålda varor samt bristande leveranser.

Logga in

Skapa ett konto